TAHAN SAKIT!

POSTED ON: Saturday, March 12, 2011 @ 5:10 AM | 0 comments

hari ni aq kna g kje ,walaupon skit aq bru ok je smlm tpi aq rsa aq bole than skit aq ni. cum biasa lh aq kje x ada yg istimewa pon. lpas tuh g mkn jap. time tuh nk blik dh. bergurau nan k. niesa then tba dye mrah. tak fhm arh. aq gurau nk kta kasar x lah ksar sgt. ntah lh.. cumni cite nye..dye nyanyi daddy apa th. pastu aq grau la ckp bsing je nk nyanyi daddy an pastu dye ckp dh jles tuh apa tah dye ckp aq x ingat sgt. tpi kuat arh cara dye ckp. then aq ckp lah x jles pon buad apa nk jles then apa tah dye ckp. kak mira dtg ckp diam arh ada pelanggan kat luar jgn jrit2. aq ckp lah ni ha. kak niesa yg mula kan dlu. pastu trus dye mjuk. ok apa yg ksar ?? cuba trang kan skit yg mna aq gurau ksar?? x fhm lah..then kte owg tak berckp lngsung so aq blik mak ucu yg ambik. bnyk lh msalh. mlas nk pkir. dowg blik umah tpi kte owg ttp x ckp. :(

← Older / ♥ back up ♥ / Newer →
MINE SHORT