BGUS SGT!!

POSTED ON: Wednesday, March 30, 2011 @ 2:18 AM | 0 comments


mkin hari aq tak larat nk update. mkin mls nk cite apa yg aq rsa. tpi bkn bnda yg ok. bnda yg mnyakit kan. dowg tk phm ouh knpa aq tak nk g skola dowg tk pnah phm. dowg tau nk bwa aq g hospital2 n paksa2 aq g skola. aq dh tak lrat dh nk dgr. tiap2 hari aq nangis. mak ucu nan kak mira je yg phm apa yg aq rsa. bla aq bca apa yg mak ucu tlis kat fb tuh btol2 buad aq tersentuh sbb aq ingat tak ada spe yg phm aq tpi ada gak org yg tau apa yg aq rsa. hari ni lak fazz bgitau yg nma aq tak ada dlm list spm.. sdih gyle arh.. dye kta bagai2 lah. kcewa ohh.. sdih gyla.. bla dh bgtau dye apa skit aq tak tau lah dye phm x apa aq rsa skang. aq pnah ter pkir yg aq btol dh give up. dh tak larat and tak tau nk buad apa. tpi bila dgr nasihat kat tv tersedar lak aq yg aq bole tempuhi kesakitan sbb sblum ni aq dh 5 kali kna bdah. msuk blik bdah dah 5 kali. sakit tuh mcm dh sebati nan aq. pasal tuh lah aq tak nk g hospital. aq dh tak lrat nk kna oprate lgi. aq nk jdi mnusia normal cum kowg yg lain.. aq tak than bila tgk mak or adk bradik aq nangis. tpi skit ni ttp dtg gak.. aq ttp akan tbah. wlaupun dowg tak phm kte. kte ttp kna berjuang utk hdup.. yg aq risau spm aq. aq tak nk spm jdi cum pmr , aq tak jwb sbb time uhh kat hospital.. doa kan la aq shat cum dlu. aq teringin nk jdi cum dlu.. jdi manusia normal...

← Older / ♥ back up ♥ / Newer →
MINE SHORT