BGUS SGT!!

POSTED ON: Wednesday, March 30, 2011 @ 2:18 AM | 0 comments


mkin hari aq tak larat nk update. mkin mls nk cite apa yg aq rsa. tpi bkn bnda yg ok. bnda yg mnyakit kan. dowg tk phm ouh knpa aq tak nk g skola dowg tk pnah phm. dowg tau nk bwa aq g hospital2 n paksa2 aq g skola. aq dh tak lrat dh nk dgr. tiap2 hari aq nangis. mak ucu nan kak mira je yg phm apa yg aq rsa. bla aq bca apa yg mak ucu tlis kat fb tuh btol2 buad aq tersentuh sbb aq ingat tak ada spe yg phm aq tpi ada gak org yg tau apa yg aq rsa. hari ni lak fazz bgitau yg nma aq tak ada dlm list spm.. sdih gyle arh.. dye kta bagai2 lah. kcewa ohh.. sdih gyla.. bla dh bgtau dye apa skit aq tak tau lah dye phm x apa aq rsa skang. aq pnah ter pkir yg aq btol dh give up. dh tak larat and tak tau nk buad apa. tpi bila dgr nasihat kat tv tersedar lak aq yg aq bole tempuhi kesakitan sbb sblum ni aq dh 5 kali kna bdah. msuk blik bdah dah 5 kali. sakit tuh mcm dh sebati nan aq. pasal tuh lah aq tak nk g hospital. aq dh tak lrat nk kna oprate lgi. aq nk jdi mnusia normal cum kowg yg lain.. aq tak than bila tgk mak or adk bradik aq nangis. tpi skit ni ttp dtg gak.. aq ttp akan tbah. wlaupun dowg tak phm kte. kte ttp kna berjuang utk hdup.. yg aq risau spm aq. aq tak nk spm jdi cum pmr , aq tak jwb sbb time uhh kat hospital.. doa kan la aq shat cum dlu. aq teringin nk jdi cum dlu.. jdi manusia normal...

SEDIH OUH HARI NI!

POSTED ON: Sunday, March 13, 2011 @ 5:27 AM | 0 comments

hari ni bnyk perkara yg mnyedih kan ouh. tdi msa aq kat tmpat kje. aq jga kat tmpat trampolin ada bdak msuk nk lompat arh. dye bwa bakul. aq mrah arh. aq sruh dye ltak blik, bpak dye pon ada time uh. tba2 je dye cmpak bkul uhh kt aq. skit gyle tak guna btol ouh bdak uh.. aq ambik arh bkul uhh bgi kat bpak dye , bapak dye g ltak kat tmpat asal. tak smpat aq pndg dye,dye g tmpar mata aq. babi ouh bdak ni. aq mrah2 dy. ikut kan aty aq nk je spak bdak ni. tpi ank owg kang x psal2 aq kna mrah nan bos. so pastu aq trus blah je la, g kat f&b truk ais . geram doh nan bdak tuh rasa nak bnuh je. psal aq nan kak niesa kte owg msih tak bertegur. aq ada tgur dye tpi dye tak lyan. biar arh. yg pling aq sdih nan mak aq . aq sdih sgt hari ni disbb kan dye.. malu nye aq hnya allah je yg thu. skit nye aq hnya allah je thu. tpi aq btol dpt rsa bnci ouh. sdih sgt2. dia x rsa apa yg aq rsa aq x rsa apa yg dia rsa. so fhm la aq. pning arh ari ni..  hmmm.. jgn ingat time kcik je kte bnyk nangis tpi bila dh bsar cm ni agi bnyk tangisan kte..... :(

TAHAN SAKIT!

POSTED ON: Saturday, March 12, 2011 @ 5:10 AM | 0 comments

hari ni aq kna g kje ,walaupon skit aq bru ok je smlm tpi aq rsa aq bole than skit aq ni. cum biasa lh aq kje x ada yg istimewa pon. lpas tuh g mkn jap. time tuh nk blik dh. bergurau nan k. niesa then tba dye mrah. tak fhm arh. aq gurau nk kta kasar x lah ksar sgt. ntah lh.. cumni cite nye..dye nyanyi daddy apa th. pastu aq grau la ckp bsing je nk nyanyi daddy an pastu dye ckp dh jles tuh apa tah dye ckp aq x ingat sgt. tpi kuat arh cara dye ckp. then aq ckp lah x jles pon buad apa nk jles then apa tah dye ckp. kak mira dtg ckp diam arh ada pelanggan kat luar jgn jrit2. aq ckp lah ni ha. kak niesa yg mula kan dlu. pastu trus dye mjuk. ok apa yg ksar ?? cuba trang kan skit yg mna aq gurau ksar?? x fhm lah..then kte owg tak berckp lngsung so aq blik mak ucu yg ambik. bnyk lh msalh. mlas nk pkir. dowg blik umah tpi kte owg ttp x ckp. :(

RASA NAK MATY!!

POSTED ON: Friday, March 11, 2011 @ 4:40 AM | 0 comments

aq nk luahkan ttg sakit aq yg tba 2 je mncul.  tiga hari berturut2. aq x dpt tdu,bgun n g skola. yg bole aq buad tahan skit. nangis dan nangis dan nangis. bnygkan klu kowg tak bole tdu dan mnjerit cum owg gila. ckp tlong skit.. skit.. org tak bleh tlong hnya mmpu slah kan kowg blik. sbb mmg sala aq. tpi jgn la tension kan aq lgi. alhamdulilah. mak aq ubatkan. aq ok. tpi msih ada bisa2 skit. x slap aq . aq bole tdu nan tnang pkul 4:32 pgi 11.3.11. hrap2 pnyakit tuh tak dtg blik. aq takut sgt! :)            :(

lamanye!!

POSTED ON: Saturday, March 5, 2011 @ 11:27 PM | 0 comments

haha. lma kot tak story2 kat blog. rndu ouh. haha. spnjg aq tak update mcm 2 pkara yg aq tima. ada best. ada yg rsa cum nk mati. malu,marah,gyle mcm 2 arh. apa yg aq buad?? buad bdo jela. tak kan la nk pkir kan. baik biar kan jela. klu pkir nty tertekan lak. so cumni cite nye. ada hari tuh aq dtg skola lmbt. btol2 lmbt arh. dlm pkul 7.30 rsa nye. slain aq ada gak yg lmbt agi. dtg2 je skola, mak cik jaga uhh. kata kat cikgu yg kte owg lmbt sbb mkn kat kdai mamak bwah.. cum palat je. cikgu lah x teragak2 g caya. babi jup.. sbar je la. then naik 2 dye sruh g kat perhimpunan stgh kt stu lah nmpak kte owg.. malu gle lah aq ckp. lpas tuh mohan sruh kte owg g kat blik displin. nk tnggu dye agi. last2 sruh calll mak. bila call lgi arh fitnah bkn2 ustaz uhh.. kata ponteng arh. g bli mknan arh.. sbar je aq kat situ. tpi aq tau mak aq takkn pcaya kan dye nye. sbb kakak aq saksi aq g skola. then tersrempak lak nan gru bsar stu hal lgi. dye ckp arh subur tdi smbhyg x. kta lwat. aq pon jjur arh x an. pastu paksa sruh bca takhyat akhir . aq klu owg tba2 tnye, aq trus bla. cum trus lupa ayat uhh.. cum babi je malu gle. then sruh kte owg hafal kat blik agama. bljar smbhyg apa smua. terpaksa arh ikot ckp dye. smpai lah rhat. jmpa dye blik. dh jmpa kta sruh esok lak bca kat dye. tul2 nk abis skola bru kte owg naik klas. aq tau klu cumni baik aq x yah dtg skola. msuk klas cite2 lah. smpai blik. blik lak nmpk imal dye skang cum lri uhh dri aq. haha. tak pe x kisa pon. suka aty dye la. haha :(  cite pasal dye mmber aq sowg ni pon dh cum x nk lyan aq dh. aq tak fhm arh.. knpa suma cum nk lari dri aq. aq btol x fhm. koh knpa?? bila aq tnye koh. koh cum nk tak nk jwb. dlu koh tak cumni. aq tau lah koh bnyk msalah tpi tak kan la koh dh lupa aq. dlu koh yg bgi smngat kat aq. knpa skang koh yg tak brsmngat. jgn doh. jgn lah cmni. aq phm koh. tpi yg plik nye nan lain koh ckp siap snyum agi bila nan aq koh nk lri. aq btol2 tak fhm. knpa? aq ada buad slah nan koh ke?? ckp je lah. >.<  sdih ouh ble mmber buad cmni. :( bkn tuh je yg aq sdih hahah. cumni ari tu aq bkak contact line tkot cikgu nmpk. aq ltak kat dlm btol. blik 2 je tgk btol tuh tak ada. aq dh takot klu ilng cumne.. aduhh.. esok nye aq crik2 kat skola btol tuh x ada .. sdih ouh.. dh arh mhal.. nyawa aq lak tuh. huhuhuh .. mcm 2 arh msalah aq. plik2. so ni je la yg aq ingat spnjg aq tak update ni. haha. citra gle sye.

← Older / ♥ back up ♥ / Newer →
MINE SHORT