SAKIT PERUT!!

POSTED ON: Sunday, December 5, 2010 @ 8:58 PM | 0 comments

 SEDIH!!
aq bgun pwot aq tak ok2 agi!! aq buad cum biasa aq cuma pkir nk kje jer.. mak gak yg antar aq g kje.. aq mls nk mrah2 agi pn dia kan mak aq.. tewok2 pon dye yg lhir kan aq.. msa mak bwa mtor klu ter hentak sikit msty pewot aq skit sgt so aq cite smuany kat mak aq yg aq skit perut n mcum mna leh skit.. mak pon ckp"knpa koh tak bgi tau smlm klu pape terjdi cum ne.. mak kna bwak gak koh g hospital.. klu koh bgi tau smlm leh gak koh mkn pati yg koh tak mkn tuh.. aq cuma diam dn dgr je.. smpay kat tmpat kje aq tewos g kje. aq g kat dpur.. tpy pewot aq msih skit.. akak sue kata makan lah.. aq just ckp "ok" dye kata ambik lah maggie kari tuh.. aq kata tak pe arh aq ada bwak mie sdap.. aq msak jer la then aq mkn arh.. lpas aq mkn aq tewos g tlong kak zie tiup belon.. n buad kje2.. arini aq tgk kt bku aq jga kat tmpat slide. aq twos g sna..aq just duk situ dn jga arh.. perut aq bertmbh2 skit.. aq g lah kat kak sue "ada mnyk angin x??" "kat sue ckp g tgk kat peti kecemasaan kat dpn tuh"aq tgk tak ada aq g blik kat kak sue"x ada lah" kak sue sruh aq g tnye kat kak wati aq g lah tnye.. dye bgi aq ubat aq spu arh kat perut tpy tak baik2 kak wati suruh aq g rehat kt bilik.. aq antar mcj kt mak yg aq skit pewot mak tak bls aq antar lak kat kaka aq.. dye bls "knp? koh ok x?nk blek ke x?pastu dye twos call "nak blik tak mak ambik koh nty" tba kat kak wati msuk aq ckp arh aq nk blik. sakit sgt2!! pastu ckp nan kaka aq suruh mak ambik skang .. sbb mak pon nk antar abg aq time tuh. mak aq dh smpai aq naik la mak kata "kita twos g hospital eak " aku ckp "tak nk kte g lah klinik dlu"mak ckp "nty klu pape blaku cum ne ha??" aq kata arh"kte g klinik dlu tgk knpa mimie skit?"mak pon twos g klinik. dtg kat klinik mak cite mcm2 ttg aq kat doktor tuh bnda yg dh lama berlaku pon mak cite kat doktor tuh!! mak nangis cite ttg perangai aq kat doktor tuh.. tlong lah fhm aq..  doktor pon paksa2 aq g hospital.. doktor tgk perut aq dia kata usus aq tak dpt dgr.. dye kata psal tuh lah pewot aq skit sgt2.. so dye kata g lah hosptal.. aq just angguk jer n nangis. dye kata tnggu kat luar dye tlis surat tuk ke hospital.. aq ckp kat mak aq nk blik kjap.. mak pon terus bwa mto n blik. blik aq cite smua nya kat kaka aq dye je lah yg fhm aq.. aq tgh sdih sgt2 mak msuk blik aq terus ckp kat mak aq" knapa mak ckp cumtuh kat doktor tuh?? sjak bila mimie ckp tak nk g hospital cuma tak ada spe2 yg nk bwa je??mak ckp" mak ckp kat doktor tuh sblum koh skit"
n kite owg twos gdo psal tuh.. mak mrah aq.. lpas tuh mak ngah aq dtg umah mrah aq nan kaka aq mcm 2 arh dye ckp... pastu dye ckp nan mak aq..byang kan lah mcum mna aq nk than aq dh arh tgh skit time tuh.. bloh plak makngah aq x bgi aq g kje.. sdngkan aq nk crik duit pon untuk beli kemahuan aq.. cuba lah klu kowg tak pernah dpt apa yg kowg nk then mcty lah kowg nk kje crik duit utk dpatkan apa yg kowg nk. mak ngah aq ckp kaka nan abg aq yg akan bgi duit kat aq.. aq tak nk la hsil duit kaka nan abg aq.. aq nk usaha sndiri dpt kan apa yg aq nk.. knpa lah dowg tak fhm aq??? aq just nangis dlm diam jer.. mak ngah aq sruh g mntk maaf kat mak aq.. aq g lah mintak maaf kat mak aq.. mmg lah aq mrah dh lah aq skit mak aq tension kan aq.. im sorry mom.. tak ada niat pon nk mara mak.. tlong lah fhm mimie sakit.. mimie mintak maaf gak klu terksar bhasa.. utk meleraikan bergduhan aq tidu..ito jln terbaik..hoho.. antara g hospital atau pak aji..
aq plih pak aji.. ~~

                                                                aq sdih dan sakit..

← Older / ♥ back up ♥ / Newer →
MINE SHORT