BAD DAY!!

POSTED ON: Sunday, December 5, 2010 @ 7:10 PM | 0 comments


Tujuan aq update blog hari ni bb ada bnda yg aq nk cite berkaitan dgn kesihatan aq..
4.12.2010
pgi tuh aq bgun cum biasa cpat2 nk siap g kje.. lmbt sejam.. sbb mak nan adk2 aq nk siap.. dowg nk g zoo.. (kwn mak aq yg nk bwak) sblum mak nk start mtor aq ckp arh "blik ni nk tlong ambik tau" mak ckp"tak boleh tak kan lah nk g sna pastu leh lak ptah blik nk ambik kau!"aq ckp arh"lah tak kn lah lma sgt pkol 10 nk g blik kul 4 tak leh ambik (aq kira lah aq blik pkol 4) tak kn ambik msa smpai 7 jam nk g sna!! mak cum hembus nafas tak ckp pape.. aq pon naik mtor dgn rsa skit aty.. smpay jer kje... kakak tuh suwoh mkn then twos buad  kje2 aq. aq jga kat pool ball tpy kak wati ada hal dia suruh aq jga kat tmpat dye skali aq pon kata"ok" then ada bdak ni dia tak smpai nk pgang tmpat untuk trun so aq pnjat lah utk tlong dye tiba2 dlm perut aq ada bunyi aq mula rsa skit sgt. tpy aq buad cum biasa dan buad kje aq cum biasa.. mak hntar mcj sblum aq blik dri kje"mak tak dapat ambik koh uncle nk blanjer kfc"aq dh lah skit perut mak aq lak tak leh ambik aq..aq bls lah"dh agak dh"mak bls "knpa koh mrah bkn ke kte dh ckp pgi tdi"aq pon mls nk bls..sbb sdih sgt2.. aq tnggu kat tmpat tnggu bus.. lama nk dpt bus aq tnya msuk tak leze?? smua ckp tak.. sbb no bus nk g sna 411 .. aq tnggu dkat pkul 5 bwu dpt bus.. aq naik cum biasa then smpai kat leze aq ambik bus utk blik umah lak.. smpay kat umah kul 6.. blik2 mak nan adk2 dh ada kt umah.. btapa bengang nya aq skit perut aq pon bertmbh..tpy aq buad tak tau jer.. aq asyik ckp kat kaka aq "mimie skit perut lah". aq tak g tau kat mak aq lngsong.. aq lpar aq mkn jer apa yg ada kat umah tuh.. perut aq bertambah skit ouh.. smpy ar mlm aq tdu cum biasa.. aq rsa esok pgi mcty ok..

← Older / ♥ back up ♥ / Newer →
MINE SHORT